Supervision for behandlere

Supervision fra sjælens perspektiv

v/Lianne Ervolder og Ameyo Barfred-Dixon

Vi inviterer til en ny og spændende uddannelse, hvori du vil udvikle kompetencer og færdigheder i at supervisere faggrupper, der arbejder med andre mennesker. Uddannelsen henvender sig til psykoterapeuter og sundhedsfagligt personale, der har brug for professionel supervision med en integrerende og sjælsbetonet tilgang.

Uddannelsen er baseret på en relationel, transpersonlig, symbolsk og kreativ tilgang til supervision. Herved skabes et fundament for en supervisionspraksis relateret til et bredt supervisionslandskab.

Det er en åben og udfordrende uddannelse med mulighed for at udvikle din individuelle måde at praktisere som supervisor. Du får mulighed for at reflektere over de mange udfordringer, der opstår i din nuværende eller fremtidige supervisionspraksis. Samtidigt vil du udvikle kreative tilgange og opbygge en egen indre styrke, der er båret af din sensitivitet med hvilen i stilhedens dyb og samtidig skabe klarhed og stabilitet, når det kræves.

Uddannelsen starter d. 15. oktober 2021

Lianne Kirstine Ervolder og Ameyo Barfred-Dixon er begge erfarne psykoterapeuter med over 30 års erfaring i det terapeutiske felt


Er du nysgerrig? Se https://www.in-relation.eu/training

Eller skriv til os på:
lianne.ervolder@eppoche.dk med Cc til ameyo@in-relation.eu

Comments are closed.