Parterapi

 

Vi har haft stor glæde af at gå i parterapi hos Lianne Ervolder, først og fremmest fordi, vi er blevet bekræftet i vores kærlighed til hinanden. Vi har lært at acceptere, at vi har forskellige måder at håndtere udfordringer på. Og vi er blevet mere bevidste om, hvordan vi kommunikerer med hinanden.  Nu har vi redskaberne, så skal der bare trænes!”

Parterapi
Vejen til et bevidst og kærligt samliv.
Øg opmærksomheden og nærværet i parforholdet.
Skab en kærlig og respektfuld relation.

At være par
Føler I jer fastlåst i jeres parforhold? Mangler I nærhed?
Har I svært ved at kommunikere med integritet og værdighed?
Er samlivet præget af misforståelser og skænderier?
Har I generelt problemer med at sige til og fra, håndtere konflikter og vise gensidig respekt? Sidder I fast i gamle rollemønstre?

I kan få støtte til:
Formidle ønsker og behov med værdighed og respekt.
Få øje på ressourcerne i forholdet.
Eller måske skal I have hjælp til at opløse forholdet på en værdig måde?

At være forældre
Jeg tilbyder støtte til forældre med fokus på forældrekompetence og børneperspektivet.                                                                                                                                                                                                                                                                                Almindelige problemer med opdragelse.
Usikkerhed og magtesløshed.

Pris pr. session  (90 min.)  Kr. 1.200,-

Parkursus. Kommunikation og konfliktløsning for par. Et undervisningstilbud, hvor man får redskaber og øvelser, der kan støtte relationen og kommunikationen i parforholdet samt vise veje til problemløsning med indlevelse og værdighed. Forløber over en weekend eller 5 aftener a 3 timer. Minimum 3 par.

Kontakt

Comments are closed.